Over ons

De webshop voor alle hippe baby's! Ons assortiment bestaat vooral uit unieke handgemaakte producten, die te personaliseren zijn met naam. Zoals wagenspanners, speenkoorden en bijtringen. Verder bieden wij leuke kinderborden aan om het eten interessanter te maken en zijn er nog vele andere accessoires in de webshop te vinden.

Hoe zijn we begonnen..…

Ons bedrijf heeft een speciale focus op het maken van producten en accessoires voor baby’s en kinderen. We begrijpen dat ouders en verzorgers altijd op zoek zijn naar hoogwaardige, veilige en tegelijkertijd charmante items om te voorzien in de behoeften van hun kleintjes. Daarom hebben we met toewijding en zorg een scala aan producten ontwikkeld die speciaal zijn ontworpen met het comfort en de vreugde van kinderen in gedachten.

Onze collectie omvat wagenspanners, speenkoorden en bijtringen die met de hand zijn gemaakt van natuurlijke materialen. Elk stuk is zorgvuldig vervaardigd om te voldoen aan de strengste normen voor veiligheid en kwaliteit, zodat ouders met een gerust hart kunnen genieten van onze producten.

We begrijpen dat het opvoeden van kinderen een buitengewone reis is, en we zijn er trots op deel uit te maken van die reis door het creëren van producten die zowel praktisch als mooi zijn. Ons doel is om ouders te helpen bij het koesteren van kostbare momenten met hun kinderen en om een vleugje vreugde en warmte toe te voegen aan de kindertijd van elk kind.

Dus, als u op zoek bent naar handgemaakte producten en accessoires die de wereld van uw kleintjes zullen verfraaien, nodigen we u uit om onze collectie te ontdekken. We zijn er trots op om producten te bieden die een glimlach op het gezicht van uw kinderen toveren en die u met trots zult koesteren als een deel van uw gezin.

 

Onze belofte

Bij Luppa streven we naar hoge kwaliteit producten voor uw baby of kind. We beloven een bron van betrouwbare informatie en inspiratie te zijn voor alle moeders. Goede dingen beginnen hier.