Veiligheidsvoorschriften 

 
Onze producten zijn getest en gecertificeerd naar de Europese richtlijnen en de Nederlandse Warenwet. De speenkoorden voldoen aan de Europese veiligheidsnormen NEN12586*, de wagenspanners, bijtringen, rammelaars en borden hebben CE- markering en speelgoed keurmerk EN71. Ze mogen daarom op de Europese markt verkocht worden aan jou als consument. 

We adviseren om uw kind niet alleen te laten met onze producten, deze zijn handgemaakt en bevatten kleine onderdelen die verstikking kunnen veroorzaken. We controleren en testen onze artikelen op veiligheid voordat wij deze versturen. Als ouder/verzorger bent u verantwoordelijk voor de veiligheid van uw kind. Controleer daarom het door u gekochte artikel voor elk gebruik op beschadigingen loszittende delen en slijtage. Is er sprake van een gebrek, gebruik het product dan niet! Luppa kan niet aansprakelijk gesteld worden voor ongelukken tijdens het gebruik van onze producten.

Door akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden geeft u aan ervan kennis te hebben genomen en de voorwaarden te hebben geaccepteerd. Wij voegen onze voorwaarden ook aan ieder product toe. Ook als u een cadeau opstuurt zal die ouder/verzorger op de hoogte zijn van de veiligheidsvoorschriften.

Wagenspanner

De wagenspanner is geen speelgoed, geef deze daarom niet aan uw kind. Zo voorkomt u dat uw kind zich bezeert of verstrikt raakt. De wagenspanner dient alleen onder toezicht van een volwassene te worden gebruikt.

Speenkoord

Het speenkoord mag niet gebruikt worden als een speelgoed en is niet bedoeld om erop te kauwen of in de mond te stoppen. Houd altijd toezicht wanneer het speenkoord wordt gebruikt door de kleine en geef het niet mee tijdens het slapen. 

Bijtring/rammelaar 

De bijtring/rammelaar mag alleen onder toezicht van een volwassene worden gebruikt. Controleer deze altijd op beschadigingen en slijtage voor het gebruik. De kralen zijn BPA-, ftalaten-, PVC-, lood en gif-vrij.

© 2021 - 2023 Luppa | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel